PÈRDUA DE PES

Sabies que per perdre pes no has de passar gana, ni molt menys posar en risc la teva salut amb canvis alimentaris extrems?

La societat ens ha donat una idea molt equivocada de que, si volem treballar la pèrdua de pes, hem de menjar poc, i si volem engreixar-nos hem de menjar molt. I això no funciona així, realment si et vols aprimar has de menjar molt per no tenir ansietat i poder mantenir aquest estil de vida en el temps, però ho has de fer adequadament per a no ingerir un excés de calories.

Se que això pot semblar estrany, i actualment hi ha cada vegada més persones que pateixen de sobrepès o obesitat (amb les conseqüències a la salut que comporta), del qual els mitjans de comunicació i el màrqueting alimentari aprofita per treure-hi profit.
Nosaltres no treballem a partir de dietes “miracle” o de les que estan de moda en aquell moment, sinó que treballem amb la educació nutricional i els canvis d’hàbits alimentaris per poder millorar la qualitat de vida de cadascú.
Tot això dependrà en si tenim uns hàbits dietètics adequats i saludables, podent ser persones perfectament saludables i sense dèficits.
Així doncs, et podem ensenyar tots els hàbits saludables i recomanables per portar una dieta vegetariana o vegana de forma adequada i personalitzada a les teves necessitats.

 

Ens encantaria ajudar-te a aconseguir els teus objectius! T’hi apuntes?

No dubtis en preguntar per els nostres serveis!