NUTRICIÓ REUS

Nutricionista reus

Tenim una cosa molt clara, i és que volem treballar de la forma més personalitzada possible, conjuntament amb cada persona per a que el mèrit sigui seu, i no nostre. Recorda que el pla, per a que sigui tot un èxit, ha d’adaptar-se a tu i no al revés.
La clau dels nostres tractaments és el disseny d’una alimentació adequada a cada persona, realista i que es mantingui en el temps, trobant un equilibri entre la salut física i mental, ja que una bona alimentació suposa sentir-se a gust amb tu mateix/a.

 

 

Com treballem?

Ens basem en la reeducació dels hàbits alimentaris, on aprofitem els bons hàbits que ja presentes per tal de fer les intervencions més personalitzades al teu cas. D’aquesta manera aprendràs a com gestionar la teva alimentació sense la necessitat d’una dieta preestablerta.
Volem que arribis a aconseguir els objectiu que et proposis, i ens esforcem dia a dia per a que ho puguis aconseguir, com per exemple en el tractament d’intoleràncies alimentaries.
En el nostre centre oferim la opció de fer les visites tant de forma presencial com online, adaptant-nos a les necessitats de la persona interessada.

“Sembra la llavor avui, i només serà qüestió de perseverança per poder recollir el fruit desitjat”.

Contacta amb la Nutricionista Reus:
info@acclinic.cat
Clàudia Villatoro (Servei de Nutrició): 622 93 52 62