NUTRICIÓ ON-LINE

Per a tothom que vulgui començar qualsevol tipus de dieta o pla nutricional amb qualsevol requeriment (perdre pes, controlar una intolerància, seguiment nutricional durant l’embaràs, etc.), però que no es poden desplaçar fins la nostra clínica.

No deixis que res impedeixi aconseguir els teus objectius. Segueix un pla nutricional a través del nostre servei de nutricionista on-line, amb el que t’atendrem de la mateixa manera que faríem de manera presencial, adaptant-nos als teus horaris per a poder aconseguir els teus objectius sense tenir que desplaçar-te.

Com treballem?

Tot i la distància, ens agrada ser propers als nostres clients.

dietes onlinePer aquesta raó realitzem les consultes de nutricionista online per videoconferència, principalment a través de la plataforma Skype, reproduint la mateixa operativa que en les consultes presencials. T’ensenyarem com mesurar la teva evolució a distància.

T’enviarem tota la informació i el pla nutricional personalitzat de forma electrònica, tenint sempre contacte directe amb la nutricionista, com en el cas de les visites presencials.

A més, ho podràs pagar per transfarencia bancària.

Ens encantaria ajudar-te a aconseguir els teus objectius! T’hi apuntes?
No dubtis en preguntar pels nostres serveis!