INTOLERÀNCIES I AL·LÈRGIES ALIMENTÀRIES

intolerancies alimentariesSabies que hi ha dos maneres en el que el nostre cos pot rebutjar un aliment?
Doncs sí, presentant una al·lèrgia o una intolerància alimentària.

La diferència entre elles és que una al·lèrgia alimentària és quan el nostre organisme reacciona al contacte, ingesta o inhalació de la proteïna d’un aliment. En canvi, una intolerància alimentària és una reacció del nostre propi organisme causada per la ingesta d’un aliment o component d’aquest, alterant-se la seva digestió, assimilació i aprofitament.

I com et podem ajudar?

Com a especialistes en al·lèrgies i intoleràncies alimentàries, elaborem plans alimentaris segons les necessitats nutricionals i el nivell de tolerància de cadascú, vigilant en tot moment que en el pla hi tinguis tot el necessari per a que no presentis un dèficit en cap nutrient.

Les intoleràncies i al·lèrgies alimentàries més freqüents son:

  • Intolerància a la lactosa
  • Intolerància al gluten no celíaca
  • Celiaquia
  • Intolerància a la fructosa
  • Intolerància al sorbitol
  • Al·lèrgia a la proteïna de la llet
  • Al·lèrgia al ou
  • Al·lèrgia al gluten

Ens encantaria ajudar-te a aconseguir els teus objectius! T’hi apuntes?
No dubtis en preguntar pels nostres serveis!